Buitenactiviteiten

Zeilen in Kampen

1 uur
€ 250,00
3 uur
€ 750,00
4 uur
€ 950,00
Langere tocht
Passende offerte
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Zeilen in Kampen

Kampen heeft de eer het mooiste stadsfront te hebben van Nederland. Een perfecte uitvalsbasis omdat middels zeilen te ontdekken! En wat is er mooier om dat stadsfront vanaf het water te bekijken? Naast het mooie stadsfront heeft ook de natuur rondom Kampen veel te bieden. Het landschap IJsseldelta, waarin de Hanzestad ligt, wordt niet voor niets “Nederland in het klein” genoemd. Reden genoeg voor een fijne rondvaart of zeiltocht op het water. Zeilen staat garant voor de nodige teambuilding en gezelligheid, deze start zodra u aan boord stapt.

Dit kan natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje maar een BBQ aan boord behoort ook tot de mogelijkheden. Ziet u het al voor u? De avond tegemoet op een zomerse dag, gezelligheid aan boord en de wind in de haren.

Tijdsduur tochten:
1 uur – rondvaart over de IJssel
vanaf 3 uur – het echte werk, zeilen richting het Ketelmeer

Prijzen tochten:
1 uur – € 250,- totaalprijs
3 uur – € 750,- totaalprijs
4 uur – € 950,- totaalprijs
Voor tochten langer dan 4 uur maken we graag een passend voorstel

Mogelijkheden catering:
Bittergarnituur, BBQ, lunch met streekproducten, losse drankjes vanaf € 2,- per stuk, drankafkoop vanaf € 7,50 p.p.

Een zeiltocht in Kampen is natuurlijk ook een leuke aanvulling op uw bestaande programma of in combinatie met één van onze andere activiteiten.

Vragen over Zeilen in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over varen in Kampen.

Zeilen in het kort

  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
  • Inclusief: BTW, schipper + bemanning, brandstof
  • Aantal pers.: geen minimum, maximaal 40 personen
  • Opties: lunch of BBQ aan boord, workshop aan boord

 

Onze klanten over Zeilen in Kampen:
“We hebben het erg prettig gehad op het schip. In het begin was het aardig regenachtig maar gaandeweg de tocht werd het droog en kwam er zo waar nog een zonnetje door. Bemanning, eten en drinken was prima geregeld. Dank voor de organisatie. Voor nu en nog eens ;).”
– Van Dijk Educatie, bedrijfsuitje

“Als medeorganisator van het teamuitje wil ik jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst op de boot. Wij hebben genoten van de mooie verhalen van de schipper, de uitstekende catering en natuurlijk de aandacht van de gastvrouw en de matroos. Nogmaals dank voor de goede zorgen.”
– Gemeente Hellendoorn, personeelsuitje

“Wij hebben een super relaxte dag gehad en ik heb van mijn collega’s alleen positieve geluiden ontvangen. De catering was uitstekend verzorgd en de catering dame was helemaal top! Een ontzettend lieve gezellige dame! De schippers waren lekker relaxed en ook heel gezellig, kortom het was een heerlijke dag!”
– Universiteit Wageningen, personeelsuitje

“Het was een heerlijke, gezellige middag/avond. Ik heb tot nu toe louter positieve feedback gekregen van mijn collega’s dus voor ons was het zeker een geslaagd bedrijfsuitje! Complimenten voor de hartelijke bemanning.”
– Webasto, bedrijfsuitje

“We hebben een heel fijne dag gehad. Het zal wel vaker zijn gebeurd maar ik heb van de volwassenen maar 1 x iemand met de GSM in de hand gezien. Niemand wist de stand van de F1 om 16.30 denk ik. Nogmaals een heel mooie dag, bdeankt!”
– Dhr. Smit, familieuitje