Buitenactiviteiten

Escaperoom Kampen

4 - 8 personen
€ 120,- per groep
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Escaperoom Kampen

Escaperoom Kampen; een bizarre sabotage houdt zeilschip Jannes van Campen aan de kade. Het stuurwiel is op mysterieuze wijze verplaatst naar een andere ruimte binnen het oude schip. De kapitein is logischerwijs not amused en kan alle hulp gebruiken om zijn schip weer vaarklaar te maken. Doorzien jullie alle raadsels en zijn jullie ijzersterk in samenwerken? Ga de uitdaging aan en breng het stuurwiel terug bij de kapitein, hij zal jullie zeer dankbaar zijn.

De escaperoom is geheel in nautische stijl gebouwd en daar draagt zijn ligging aan de IJssel uiteraard aan bij. Want hoewel jullie niet zullen varen zul je de golven zeker voelen. Neem je zeebenen dus mee!

Escaperoom Kampen boeken?

U kunt de escaperoom rechtstreeks boeken via de website van EscapeschipKampen; ga naar website

Vragen over Escaperoom Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over onze escaperoom.

Escaperoom Kampen in het kort

  • Tijdsduur: 1 uur
  • Aantal personen: 4-8 personen. Grotere groep? Combineer het met een borrel of andere activiteit.
  • Inclusief: BTW en een te gekke ervaring
  • Locatie: zeilschip Jannes van Campen 

Reviews van escaperoom Kampen:
“Gister EscapeschipKampen gedaan met 6 personen. Hele leuke ervaring! Het was best pittig, maar we zijn eruit gekomen. De ervaring op het hele schip maakt het af, de ambiance is mooi, het schip beweegt een beetje, geen standaard vierkante kamertjes waar je door moet en de aankleding, alles bij elkaar maakt het dat dit een topervaring was! Zeker aan te raden voor iedereen die van een escaperoom houdt of eens een uitdaging wil aangaan! Let wel op de kapitein, die is wel een beetje nukkig…”
– Jeroen, vriendenuitje

“Gister de escaperoom getest 🤓 super mooi in elkaar gezet, heerlijke sfeer op het schip, geen standaard escaperoom en hij is moeilijk mensen 🙈 ga hem zeker doen! Aanwinst voor Kampen 👍🏻”
– Milou, vriendinnenuitje

“Een erg leuke, originele, best pittige escape room! Erg verrassend. Leuke gastvrouw!”
– Jolanda, vriendinnenuitje

“Super leuk! En origineel op een schip. Prachtig! Wij hebben genoten met zn 4en. Vriendelijk te woord gestaan. Zelfs een mail met waar te parkeren etc.”
– Roelien, vriendinnenuitje

“Een erg leuke en goede escaperoom! Verhaal en vooral de locatie maken dit een van de beste escaperooms die ik heb gedaan. Ook de puzzels zijn verfrissend en creatief!”
– Jasper, vriendenuitje