Buitenactiviteiten

Rondvaart

Volwassenen
€ 10,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar
€ 5,00 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Rondvaart in Kampen

Zeilschip Jannes van Campen biedt je een unieke beleving; met hun schip zijn zij de enige zeilende rondvaart van Nederland. Waar je in de grote steden bij een rondvaart terecht komt op de traditionele rondvaartboten, doen we dat in Kampen net iets anders. Want wanneer je als stad zo’n rijke zeilvloot hebt dan wil je die ook beleven als bezoeker. Stap aan boord en het avontuur start meteen. Plof lekker in de zitzakken, geniet van de mooie omgeving en help wanneer je dat wil mee met het hijsen van de zeilen.

De rondvaarten hebben een tijdsduur van 1 uur en zijn vooraf te reserveren middels de boekingsmodule onderaan deze pagina. Klik op de [meer info] button voor details omtrent de rondvaart. Voor 2022 staan de vaartochten gepland op vaste data, waaronder de Paasdagen en de weekenden in juli en augustus. Na het selecteren van een beschikbare datum start de reservering.

Wil je een langere zeilbelevenis? Jannes van Campen heeft voor dit seizoen 3 data ingepland waarop je als individu of klein gezelschap in kunt schrijven. Bekijk de zeilkalender

Daarnaast is het mogelijk om bij een grotere groepsgrootte het schip exclusief af te huren. Een mooie invulling voor een bedrijfsuitje of de jaarlijkse familiedag waarbij je een combinatie kunt maken met een activiteit in de binnenstad of een BBQ aan boord.

Vragen over een Rondvaart in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een rondvaart of vaartocht.

Rondvaart in het kort

  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
  • Aantal personen: geen minimum, maximaal 40 personen of meer i.c.m. één van onze andere activiteiten
  • Prijs per persoon: € 10,00 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar € 5,-
  • Inclusief: BTW
  • Locatie: IJssel Kampen

Direct online een rondvaart in Kampen reserveren?

Gebruik onderstaande boekingsmodule. Door het selecteren van een beschikbare datum start de reservering.

Onze klanten over de Rondvaart in Kampen:
“Het weer was geweldig, we hebben genoten van de vaartocht, de sfeer was goed, drinken voldoende en de kwaliteit van de BBQ prima. De schipper was enthousiast en we hebben omgeving Kampen kunnen bekijken zoals we normaal nooit zien. Het had wat ons betreft nog wel wat langer mogen duren.”
– Stichting Multitudine, teamuitje

“Wij vonden het zeer geslaagd, omdat het aansloot bij onze wensen; betaalbaar, mogelijkheid om zelf eten/drinken mee te nemen. De boot zag er keurig uit en we konden er makkelijk op met z’n allen. De schipper was aardig en correct. Fijn dat er ook reddingsvestjes voor de kinderen waren. Kortom, wij hebben een heerlijke middag gehad! Bedankt!”
– Familie de Marie, familieuitje

“Wil even laten weten dat boottocht zeer geslaagd was! We hebben genoten en Wolter was een top schipper die ook veel kon vertellen. Echt top! De lunch was ook heel goed! Soep verrukkelijk en goed warm, heerlijke broodjes en wraps. Goed gevarieerd en lekker. Echt super goed voor elkaar allemaal. Heel erg bedankt! Iedereen vond het geweldig.”
– Mevr. Vos-van Dijk, vriendinnenuitje

“Wij hebben afgelopen vrijdag een mooie vaartocht gemaakt met een heel vriendelijke schipper. De boot was schoon, we zaten lekker uit de wind maar konden ook lekker in de wind voor op de boot staan. De schipper vertelde allerlei interessante wetenswaardigheden over Kampen. We hebben een mooie tocht gemaakt, een uur lang. Alle lof! Ook het reserveren van de boot is goed geregeld, we wisten precies waar we aan toe waren. Bedankt dus!”
– Familie Willems, familieuitje

“De boottocht met onze familie was een groot succes. Niet alleen was het weer meer dan voortreffelijk, ook de boot en schipper waren meer dan prima. We hebben heerlijk langs Kampen gevaren, terwijl de schipper prima uitleg af. Ook zijn we nog even in de haven wezen kijken, zodat we de Kamper Kogge konden zien. Kortom, mijn complimenten!”
– Familie Van der Veen, familieuitje