Buitenactiviteiten

Rondvaart

1 uur
€ 115,00
1,5 uur
€ 165,00
2 uur
€ 215,00
2,5 uur
€ 255,00
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Rondvaart in Kampen

Kampen heeft de eer het mooiste stadsfront te hebben van Nederland. En dat is wat ons betreft volkomen terecht! En wat is er mooier om dat vanaf het water middels een rondvaart te bekijken? Naast het mooie stadsfront heeft ook de natuur rondom Kampen veel te bieden. Het landschap IJsseldelta, waarin de Hanzestad ligt, wordt niet voor niets “Nederland in het klein” genoemd. Reden genoeg voor een fijne vaartocht op het water.

Dit kan natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje maar een BBQ aan boord behoort ook tot de mogelijkheden. Ziet u het al voor u? De avond tegemoet op een zomerse avond, gezelligheid aan boord en de wind in de haren. Wilt u liever activiteiten met elkaar combineren dan kunt u ook kiezen voor een workshop aan boord. De mogelijkheden zijn divers.

Eten & drinken: High Tea, BBQ, lunch met streekproducten, losse drankjes vanaf € 2,- per stuk, drankafkoop vanaf € 7,50 p.p.
Workshops aan boord: cocktailworkshop, bierproeverij, sigaren maken

Een rondvaart in Kampen is natuurlijk ook een leuke aanvulling op uw bestaande programma of in combinatie met één van onze andere activiteiten.

Vragen over een Rondvaart in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een rondvaart of vaartocht.

Rondvaart in het kort

  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
  • Aantal personen: geen minimum, maximaal 12 personen of i.c.m. één van onze andere activiteiten
  • Totaalprijzen: eerste uur € 115,-, 2e uur € 100,-, elk extra half uur € 40,-
  • Inclusief: BTW, brandstof, schipper en verzekering
  • Locatie: IJssel Kampen

Onze klanten over de Rondvaart in Kampen:
“Het weer was geweldig, we hebben genoten van de vaartocht, de sfeer was goed, drinken voldoende en de kwaliteit van de BBQ prima. De schipper was enthousiast en we hebben omgeving Kampen kunnen bekijken zoals we normaal nooit zien. Het had wat ons betreft nog wel wat langer mogen duren.”
– Stichting Multitudine, teamuitje

“Wij vonden het zeer geslaagd, omdat het aansloot bij onze wensen; betaalbaar, mogelijkheid om zelf eten/drinken mee te nemen. De boot zag er keurig uit en we konden er makkelijk op met z’n allen. De schipper was aardig en correct. Fijn dat er ook reddingsvestjes voor de kinderen waren. Kortom, wij hebben een heerlijke middag gehad! Bedankt!”
– Familie de Marie, familieuitje

“Wil even laten weten dat boottocht zeer geslaagd was! We hebben genoten en Wolter was een top schipper die ook veel kon vertellen. Echt top! De lunch was ook heel goed! Soep verrukkelijk en goed warm, heerlijke broodjes en wraps. Goed gevarieerd en lekker. Echt super goed voor elkaar allemaal. Heel erg bedankt! Iedereen vond het geweldig.”
– Mevr. Vos-van Dijk, vriendinnenuitje

“Wij hebben afgelopen vrijdag een mooie vaartocht gemaakt met een heel vriendelijke schipper. De boot was schoon, we zaten lekker uit de wind maar konden ook lekker in de wind voor op de boot staan. De schipper vertelde allerlei interessante wetenswaardigheden over Kampen. We hebben een mooie tocht gemaakt, een uur lang. Alle lof! Ook het reserveren van de boot is goed geregeld, we wisten precies waar we aan toe waren. Bedankt dus!”
– Familie Willems, familieuitje

“De boottocht met onze familie was een groot succes. Niet alleen was het weer meer dan voortreffelijk, ook de boot en schipper waren meer dan prima. We hebben heerlijk langs Kampen gevaren, terwijl de schipper prima uitleg af. Ook zijn we nog even in de haven wezen kijken, zodat we de Kamper Kogge konden zien. Kortom, mijn complimenten!”
– Familie Van der Veen, familieuitje