Buitenactiviteiten

Kano, waterfiets of SUP huren

1 uur
€ 12,50
2 uur
€ 20,00
3 uur
€ 30,00
4 uur
€ 37,50
Hele dag
€ 50,00
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Ben jij dol op het water en ben je gek op avontuur? Verken het groen- en waterrijke Kampen eens met een SUP, kano of waterfiets. Op het nieuwe bungalowpark van EuroParcs, de IJssel Eilanden, kun je jouw eigen avontuur huren! Dat kan al vanaf een uur maar je kunt natuurlijk ook een hele dag op pad gaan.

Vanaf het bungalowpark vaar je zo het Drontermeer op en ben je binnen no-time in het prachtige Reevediep. Er valt genoeg te ontdekken en te beleven onderweg! En daarnaast kun je natuurlijk genieten op het terras van het park waarbij ook een springkussen, voet-/basketbalveld en gave speeltuin aanwezig is. Bij EuroParcs weet je dat je goed zit!

Suppen in Kampen
De snelst groeiende watersport van dit moment. SUP staat voor Stand Up Paddle en is makkelijk te leren, ontspannend en daarnaast is het ook nog eens een leuke workout voor je lichaam. Balancerend op een grote surfplank trotseer je het water, onderweg heb je overigens genoeg tijd om te genieten van de omgeving. SUPPEN werkt ontspannend en past helemaal bij de huidige trend van onthaasten.

Kano in Kampen
De meest traditionele en bekendste manier om je over water te verplaatsen. Kanovaren is een perfecte manier om de omgeving te verkennen. Dankzij zijn geringe diepgang kun je tijdens het kanovaren op plekken komen die normaal gesproken lastig bevaarbaar zijn. En dat levert prachtige herinneringen, idyllische plekjes en mooie vergezichten op. We beschikken over; 1-persoons kajaks, 2-persoons kano, 2-persoons kajak en 4-persoons kano.

Waterfiets in Kampen
Een leuke activiteit voor jong en oud en dus erg geschikt voor een uitje met het gezin; de waterfiets. Je kunt jezelf op een ontspannen manier voortbewegen en tegelijkertijd ook nog eens genieten van de omgeving. En ga je iets harder, dan heb je meteen de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid beweging gehad. Op dit moment beschikken we over 3 waterfietsen die per stuk geschikt zijn voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen), waarbij je met z’n tweeën moet trappen.

Prijzen SUP/Kano*/Waterfiets:
1 uur € 12,50
2 uur € 20,00
3 uur € 30,00
4 uur € 37,50
Hele dag € 50,00

*Voor de kano’s gelden bovenstaande bedragen als vanaf-prijzen. Buiten onze vaste openingsdagen hanteren wij een prijs op aanvraag; we gaan namelijk dan speciaal voor u/jullie open.

Locatie:
EuroParcs de IJssel Eilanden, Flevoweg 90, Kampen

De watersportkiosk is te vinden aan het strandje bij het hoofdgebouw (receptie). Bij slecht weer is deze gesloten.

Openingstijden 2023:
In de maanden juli (vanaf 8 juli) en augustus zijn we standaard geopend op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.
Tijden: 11.30 – 18.00

Daarbuiten o.b.v. groepsreserveringen op aanvraag

Reserveren:
Reserveren vooraf is alleen mogelijk voor groepen, prijs en voorwaarden op aanvraag.

Vragen over het huren van onze kano’s, waterfietsen of SUP’s?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst.