Locaties

De huiskamer van Kampen

Luxe broodjes vanaf
€ 6,50 p.p.
3-gangendiner
€ 28,95 p.p.
4-gangendiner
€ 33,95 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

De huiskamer van Kampen!

Midden in het oude centrum vind je de huiskamer van Kampen; restaurant de Vijfsprong. De ideale plek om even bij te praten met een lekkere kop koffie of thee, te lunchen of gezellig te dineren. Sfeervol, huiselijk, gezellig en rust… Met het gezin, met vrienden, met familie of met collega’s tijdens het personeelsuitje. Waar het bij de Vijfsprong vooral om gaat is dat je je welkom
en op je gemak voelt!

Het restaurant heeft de beschikking over een beneden- en bovenverdieping waardoor de locatie uitermate geschikt is voor gezelschappen en grotere groepen. Beneden neem je plaats in de serre die geheel uit glas is opgetrokken, een lichte plek waarbij je altijd het buitengevoel zult ervaren. Op de eerste verdieping is een lekker loungeplek gecreëerd met banken en een haard, het echte thuisgevoel. Plof maar neer!

En bij mooi weer zitten jullie natuurlijk buiten op het terras waar het in de zomer allemaal gebeurd. Genieten van de gezellige drukte onder het genot van een koud biertje of een heerlijk glaasje wijn.

Geschikt voor: familiefeest, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje

Nieuwsgierig geworden naar deze sfeervolle locatie? Plan een bezichtiging, dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie jullie wensen. Of vraag de menukaart en buffettenmap aan.

De locatie:

  • Groepsgrootte: 1 – 70 personen
  • Gratis parkeren op loopafstand
  • Middenin de binnenstad
  • Uitgebreide mogelijkheden