Buitenactiviteiten

Grensverleggend Jutten

10 - 15 personen
€ 37,50 p.p.
16+ personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Workshop Grensverleggend Jutten in Kampen

Willen jullie even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en vaste patronen? Zijn jullie benieuwd hoe het is om op avontuur te gaan? Om buiten de gebaande paden te treden? Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk? En ontdekken wat er zich buiten die paden bevindt? Willen jullie ervaren hoe het is om een echte strand- of stadsjutter te zijn? En fantaseren over de oorsprong van je toevallige vondst of er nieuwe betekenis aan geven? Maak kennis met de workshop Grensverleggend Jutten. Een workshop waarin je na een gezellige en gezonde wandeling langs de IJssel, door de stad of het park direct met je eigen en vooral unieke gevonden voorwerp aan de slag gaat om er een nieuwe bestemming of betekenis aan te geven.

Het avontuur begint met een kop koffie/thee en wat lekkers bij ontvangst. Als groep gaan we vervolgens naar het Jutterstrand bij de IJssel. Daar maken we een wandeling van ruim een uur, waarna we onze vondsten nieuwe betekenis geven tijdens een creatieve workshop. Hier maken jullie een blijvende herinnering die je thuis een mooi plekje kunt geven. Na alle inspanningen en verhalen sluiten we de workshop af. Dit doen we uiteraard met een aantal toepasselijke hapjes en een drankje.

De workshop Grensverleggend Jutten is een unieke workshop met een ontspannend karakter en is ook uitermate geschikt voor echte teambuilding. Bijvoorbeeld voor instellingen en bedrijven die in een totaal andere omgeving aan een creatieve opdracht willen werken. Het doel is om los te komen van de dagelijkse verantwoordelijkheden en te (her)ontdekken hoe – op basis van de gejutte vondsten – een ieders individuele inbreng tot een gezamenlijk resultaat kan leiden. Daarnaast heeft de workshop een duurzaam karakter, een mooie toegevoegde waarde aan uw uitje. Wilt u meer weten over deze insteek? Neem dan contact met ons op, in een persoonlijk gesprek bespreken we graag jullie wensen.

Vragen over de workshop Grensverleggend Jutten in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Grensverleggend Jutten.

Workshop Grensverleggend Jutten in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 4 uur
  • Aantal personen: vanaf 10 personen Met minder personen? Neem contact met ons op voor de individuele inschrijvingsdata.
  • Inclusief: koffie/thee bij ontvangst, drankje na afloop, aantal passende gerechtjes na afloop, BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding
  • Exclusief: eventuele huurfiets € 7,50
  • Opties: uitbreiding met lunch of diner, vraag naar de mogelijkheden