Buitenactiviteiten

ARTchery

Minimaal 2 uur
v.a. € 350,-
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

ARTchery in Kampen

Een kleurrijke en creatieve activiteit: ARTchery, een combinatie van schilderen en boogschieten. En dat levert bijzondere en verrassende resultaten op. Het is een te gekke activiteit voor een afscheid van een medewerker, tijdens de jaarlijkse BBQ als extraatje of gewoon als losse opdracht tijdens een programma.

De deelnemers of bezoekers van jullie evenement zullen gaan schieten met larp-pijlen die vooraf in de verf gedoopt kunnen worden in een kleur naar keuze. Ieder schot, mits raak natuurlijk, laat zijn eigen unieke afdruk achter op het schildersdoek. Vooraf kan er gekozen worden voor een thema waar jullie samen mee aan de slag gaan maar jullie kunnen het doek ook laten zoals het ontstaat. Met schilderstape zijn eventueel letters of vormen te plakken die jullie naderhand kunnen verwijderen, een mooi effect.

ARTchery is geschikt voor zowel binnen (mits de ruimte het toelaat) als buiten. Voeg de activiteit toe aan het dorpsfeest, de open dag of een festival en laat de bezoekers meewerken aan een gezamenlijk kunstwerk dat naderhand een mooi plekje verdient.

Vragen over ARTchery in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de activiteit ARTchery.

ARTchery in het kort

  • Tijdsduur: vanaf 2 uur
  • Inclusief: BTW, deskundige begeleiding, materialen en schildersdoek
  • Locatie: voornamelijk op uw locatie, indien wij een locatie dienen te verzorgen worden hier extra kosten voor gerekend
  • Opties: combi met blaaspijpschieten en/of buksschieten, of verwerk deze activiteit in een activiteitenprogramma op maat