Buitenactiviteiten

Kanotocht

15 - 30 personen
€ 25,00 p.p.
31 - 60 personen
€ 22,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Kanovaren in Kampen

De kano, zonder twijfel het meest bekende en misschien wel oudste vaartuig, is een perfecte manier om een verkenningstocht op het water te maken. Dankzij zijn geringe diepgang kun je tijdens het kanovaren op plekken komen die normaal gesproken lastig bevaarbaar zijn. En dat levert prachtige herinneringen, idyllische plekjes en mooie vergezichten op.

Daarnaast is het ook een erg geschikte manier om je collega’s of vrienden beter te leren kennen. Het één en ander moet toch wel goed op elkaar afgestemd worden als je samen in de kano zit. Alle begin is moeilijk en droog blijven is echt niet gegarandeerd. Maar als jullie dan eenmaal gaan, dan ga je al gauw als een speer. Uiteraard met de nodige tips van onze instructeur.

Voor kanovaren maken we gebruik van de vele wateren die Kampen en de IJsseldelta ons bieden. In samenspraak met u en op basis van jullie wensen kunnen we kijken welke route het meeste geschikt is. Dit kunnen de sloten en vaarten in de Mastenbroekerpolder zijn maar ook het weidse Drontermeer is een geweldige omgeving om te varen.

De tocht is uit te breiden met een stop of lunch onderweg, of een leuke activiteit ter plekke. De mogelijkheden zijn breed.

Gedurende de maanden juli en augustus is onze voorraad wisselend, een deel van onze kano’s liggen dan vast op enkele vakantieparken in de omgeving. Wilt u er met het gezin of vrienden op uit? Bekijk dan: losse verhuur op een prachtige locatie!

Vragen over Kanovaren in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over kanovaren.

Kanovaren in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Inclusief: BTW, degelijk materialen, deskundige begeleiding, stand-by service, 2 personen per kano
  • Opties: blikje fris met versnapering, lunch onderweg

 

Onze klanten over het kanovaren:
“De kanotocht was leuk, het weer uitstekend, materiaal prima, begeleiding top.. Wat wil een mens nog meer?
– Dhr. Van den Berg, Gemeente Kampen