End-of-summer Event

Lekkere zomer gehad? Helaas loopt de zomer langzaam op zijn einde. En wat is er dan leuker om dit jaargetijde nog even goed af te sluiten met vrienden of misschien klasgenoten?

Omdat een zomer altijd tekort is willen we er graag samen met jullie alvast een mooie afsluiting van maken, met een zomerse activiteit. Vanuit de Gemeente Kampen is er een subsidie toegekend (MOVE) om jongeren samen te brengen en activiteiten te ondernemen. In die hoedanigheid organiseren wij, De Feestmeesters en KamperUitjes, het End-of-summer Event. Een ontspannende manier om samen te zijn en te genieten van een (sportieve) activiteit.

Datum: zondag 17 september 2023
Doelgroep: jongeren in de leeftijd van 16 t/m 24 jaar
Locatie: EuroParcs de IJssel Eilanden, Flevoweg 90 te Kampen

Wat houdt het evenement in?
Op onze watersportlocatie bij EuroParcs de IJssel Eilanden verwelkomen we jullie bij onze verhuurkiosk. Je gaat daarna op pad met één van onze waterfietsen, kano’s of SUP’s.. het Drontermeer op. Na een uurtje kom je uitgeput, of niet natuurlijk, terug en geniet je van een drankje en snack. Daarnaast kun je natuurlijk in de hangmat chillen, gooi je je handdoekje uit op het strand of trap je een balletje in de voetbalkooi.

Hoe werkt het reserveren?
Hieronder kun je het gewenste vaartuig vastleggen in het tijdsvak dat jou het beste uitkomt. Wanneer je voor meerdere personen reserveert dan voeg je uiteraard meerdere voertuigen toe aan de winkelmand (Let er dan wel op dat je steeds hetzelfde tijdsvak kiest). Na verzending van de reservering ontvang je van ons een bevestiging, neem deze op de dag van het evenement mee (hier wordt om gevraagd).

Kosten:
Dit evenement is geheel kosteloos en wordt gefinancierd door de MOVE-subsidie vanuit de Gemeente Kampen. Een gaaf presentje toch?

Enthousiast geworden?
Wacht niet te lang, trommel je vrienden op, smeer je alvast in en reserveer snel een plek. En dan zien we jullie heel graag zondag 17 september aanstaande, maken we er samen een feestje van.

Het End-of-holiday Event is een initiatief van AdventureRent | Huur je Avontuur! (een samenwerking tussen De Feestmeesters en KamperUitjes. We danken de Gemeente Kampen voor het ter beschikking stellen van deze subsidie en onze partner EuroParcs de IJssel Eilanden als locatie van dit event.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via: contactpagina