Buitenactiviteiten

Vlotvaren, Steptocht & Mega tangram

12 - 20 personen
€ 27,50 p.p.
21 - 30 personen
€ 26,50 p.p.
30+ personen
€ 25,00 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Beschrijving Vlotvaren, Steptocht en Mega Tangram in Kampen

Een afwisselend programma waarin verschillende elementen samenkomen. Op het startpunt staan de steps al op jullie te wachten. Een vervoersmiddel die iedereen direct aan vroeger doet denken. Met behulp van GPS steppen jullie door het prachtige waterrijke buitengebied van Kampen, een steptocht die goed te doen is. Aangekomen bij een waterkolk mogen jullie eerst genieten van een blikje fris met versnapering, die hebben jullie ook echt verdiend!

Vervolgens ligt er een uitdaging voor jullie klaar in de vorm van een ruimtelijke puzzel. Dat klinkt makkelijk. Maar wat als er alleen non-verbaal gecommuniceerd mag worden? Of wanneer de communicatie via portofoon zal verlopen?
Na deze opdracht gaan jullie aan de slag met het bouwen van jullie eigen vlot. Houd er rekening mee dat deze ook aerodynamisch goed in elkaar steekt. Jullie gaan het namelijk in een rechtstreeks duel tegen elkaar opnemen!

Informatie

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Inclusief: BTW, huur steps, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team, blikje fris met versnapering onderweg, stand-by service
  • Opties: ontvangst met lunch en BBQ na afloop

 

 

Onze klanten over dit programma:
“We hebben geslaagde middag gehad en ondanks de regen hebben we toch het hele programma kunnen doorlopen. Al was het even improviseren voor jullie. Top geregeld, we zullen jullie zeker aanraden!”
– Mevr. Penninkhof, Familie Penninkhof