Zelf een evenement organiseren?

Verhuur materialen

Zijn jullie zelf bezig met de organisatie van een publieksevenement, schoolkamp of bedrijfsfeest? Onze materialen zijn ook los te huren. Deze materialen zijn van goede kwaliteit, worden met zorg onderhouden en zijn ook qua uitstraling een aanwinst voor uw evenement. Door zelf de organisatie in handen te houden en de materialen in te huren bent u uitermate flexibel en kunt u ook het budget zo gunstig mogelijk verdelen.

Onze materialen worden regelmatig ingezet voor dorpsfeesten en grotere publieke evenementen. Zo is onze Piaggio aanhanger een echte aandachtstrekker en leidt dit altijd tot leuke gesprekken. Voor een sportdag op school of het jaarlijkse schoolkamp zijn de waterfietsen en vlotten een mooie toevoeging. Voor deze twee opties hebben we het ook logistiek gezien zo makkelijk mogelijk gemaakt. De waterfietsen zijn te huur met aanhanger en onze speciaal ingerichte vlottentrailer kan maar liefst materialen voor 4 vlotten herbergen, dat scheelt een hoop rompslomp.

Spelmaterialen als boogschieten, de samenwerkingsopdrachten en de GPS-apparaten zijn voor tal van doeleinden geschikt en breed inzetbaar. Hiermee stelt u in een handomdraai uw eigen activiteitenprogramma samen. Makkelijk en voor een prima prijs!

Wilt u meer weten over onze verhuur mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het huren van onze materialen.