De leukste groepsuitjes in Kampen!

Vrijgezellenfeesten

De mooiste dag vóór de dag van de bruiloft zelf: het vrijgezellenfeest! De dag waarop de bruid of bruidegom nog even lekker in het zonnetje gezet kan worden. Of er kan revanche genomen worden voor stomme grappen die hij of zij heeft uitgehaald. Het leukste is natuurlijk om de hele wereld te laten weten dat hij/zij gaat trouwen. Het kiezen van een geschikt programma kan best lastig zijn, je hebt te maken met een diverse groep van mensen die elkaar niet altijd kennen. Dan is een laagdrempelige activiteit waaraan iedereen mee kan doen wel zo prettig. Op deze pagina kunnen jullie een selectie zien uit ons aanbod van activiteiten en arrangementen die erg geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest in Kampen.

Je kunt natuurlijk allerlei activiteiten met elkaar combineren om een goed gevuld programma samen te stellen. Voor mannen is de speciaalbierproeverij goed te combineren met een schietprogramma of het GPS Moordspel. De workshop High Tea na afloop van de workshop mozaïek is voor de dames een leuke combi. Willen jullie echt iets speciaals waarbij jullie de bruid of bruidegom in het middelpunt kunnen zetten dan raden we de interactieve GPStocht op maat aan. Hoe leuk is het als jullie vragen en gekke wetenswaardigheden in het spel kunnen verwerken?

Speciale wensen voorafgaand aan het vrijgezellenfeest?

Willen jullie bijvoorbeeld de bruidegom een bungeejump-simulatie mee laten maken op de begane grond? Of willen jullie de bruid op de trein zetten, haar anoniem kunnen volgen er haar per sms opdrachten toesturen die ze tijdens haar reis uit dient te voeren? Hiervoor hebben we al verschillende gekke opdrachten mogen uitvoeren en we denken graag met jullie mee!

Vragen over een geschikt idee voor jullie vrijgezellenfeest in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een passende invulling van jullie vrijgezellenfeest in Kampen. En mochten jullie naar iets op zoek zijn dat u in ons aanbod nog niet kunt vinden, laat het ons weten!