Binnenactiviteiten

Kookworkshop Italiaans

10 - 25 personen
€ 60,00 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Kookworkshop Italiaans in Kampen

Hebben jullie zin om nu net even wat anders te doen? Dan is de kookworkshop Italiaans wellicht iets voor jullie!

De Italiaans keuken, welbekend en geroemd om de heerlijke combinaties van smaken en verse ingrediënten. Tijdens deze workshop komen uiteraard typische Italiaanse gerechten als de Steak Zingara aan bod en gaan jullie aan de slag met het maken van een overheerlijke aarbeien-tiramusu. De geur van oregano, de lekkerste sauzen, buffelmozarella en parmaham, het wordt genieten. En daarbij mag een goed glas wijn natuurlijk niet ontbreken!

Onze kookworkshops zijn een leuke manier om je collega’s of vrienden echt te leren kennen. De één blijkt een enorme chaoot in de keuken terwijl de ander totaal in de stress schiet van de verschillende bereidingen. Een leuke vorm van teambuilding!

Vragen over de Italiaanse Kookworkshop in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over onze kookworkshops.

Kookworkshop in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Aantal personen: 10 – 25 personen
  • Inclusief: afwashulp, BTW, ingrediënten, gebruik materialen, alle drankjes tijdens de workshop, professionele begeleiding

Onze klanten over de Italiaanse Kookworkshop:
“De workshop was super georganiseerd. We hebben veel verschillende gerechten gemaakt, nieuwe recepten en technieken geleerd, inspiratie opgedaan en het was ook nog eens allemaal erg lekker! De chef was heel gezellig, betrokken en behulpzaam. Ook de glutenvrije aanpassingen waren heel goed.”
– Mevr. Jonker, vrijgezellenfeest

“We hebben genoten afgelopen donderdag! Er ging een leuk muziekje aan en we waren allemaal druk bezig met het gerecht. De begeleiding was goed, informeel, gezellig en kundig. We hebben heerlijk gegeten en ik heb het even voor je nagevraagd bij de andere collega’s maar wij hebben geen op of aanmerkingen!”
– Mevr. Sewalt, bedrijfsuitje