De leukste groepsuitjes in Kampen!

Bedrijfsuitje Kampen

U bent op zoek naar een activiteit of workshop voor de invulling van uw bedrijfsuitje in Kampen? Een lastige opdracht omdat je vaak met een hele diverse groep van mensen te maken hebt. En natuurlijk wil je ervoor zorgen dat iedereen een leuk uitje heeft. Maar waar begin je? Om het u iets gemakkelijker te maken hebben we op deze pagina een selectie gemaakt uit ons totale aanbod van activiteiten. Onderstaande activiteiten, workshops en arrangementen zijn uitermate geschikt voor een personeelsuitje of bedrijfsuitje. Voor elk budget en voor elke groepssamenstelling zult u ongetwijfeld iets vinden dat passend is!

Daarnaast kunt u altijd verschillende activiteiten met elkaar combineren. Een tandemtocht kunt u bijvoorbeeld goed combineren met een stadswandeling, zo ziet u zowel het buitengebied als de binnenstad van Kampen. Een workshop mozaïeken kunt u uitbreiden met een high tea en de workshop sigaren maken gaat heel goed samen met een high wine. Door activiteiten met elkaar te combineren creëert u op eenvoudige wijze een complete middag of dag en heeft u maar 1 aanspreekpunt, wel zo prettig.

Bent u op zoek naar bedrijfsuitje in Kampen voor een grote groep?

Indien u met een grotere groep bent en het lastig vind om een geschikte activiteit te vinden dan kunt u ook gaan voor een keuzeprogramma waarbij we de groep opsplitsen. U kiest dan een aantal activiteiten waarvan u denkt dat deze in de smaak zullen vallen bij uw collega’s. Zij kunnen op hun beurt aangeven voor welke activiteit ze willen kiezen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat iedereen een geslaagd bedrijfsuitje heeft! Een mooi voorbeeld daarvan in ons spel programma Gold Challenge.

Vragen over een geschikt idee voor uw bedrijfsuitje in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een passende invulling van uw bedrijfsuitje in Kampen. En mocht u naar iets op zoek zijn dat u in ons aanbod nog niet kunt vinden. Laat het ons gerust weten!