Uitjes & eten

GPS Moordspel & diner

10 - 20 personen
€ 52,50 p.p.
21 - 40 personen
€ 51,50 p.p.
41 - 60 personen
€ 50,50 p.p.
60+ personen
€ 48,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Uitjes en eten – GPS Moordspel met 3-gangendiner

Het programma:
De genoemde tijden zijn slechts een indicatie en kunnen naar wens aangepast worden.

15.30 Ontvangst bij restaurant Heer & Meester met koffie/thee of een glaasje fris
16.00 Aanvang GPS Moordspel

Het GPS Moordspel is een leuke manier om de stad te verkennen, actiever dan een stadswandeling maar voor iedereen haalbaar. Door hints en actuele tussenstanden, die de deelnemers per sms ontvangen, zal het fanatisme met de minuut stijgen. En dat levert leuke verhalen op!

Wat vooraf ging:
Grote stress op het politiebureau van Kampen! Na een moord in het centrum is het onderzoek helemaal vastgelopen. Diverse rechercheurs hebben zich al over de zaak gebogen maar na het verdwijnen van een aantal bewijsstukken ziet de hoofdcommissaris het niet meer zitten. Zo is onder andere, naast het moordwapen, ook het dossier op mysterieuze wijze verdwenen. Zonder moordwapen en dossier kan de geplande rechtszaak geen doorgang vinden en blijft de dader vrij rondlopen.

Alle hoop is op jullie gevestigd en de opdracht klinkt eenvoudig; ontcijfer zo snel mogelijk de naam van de dader en vind vervolgens het moordwapen. Gelukkig heeft de dader een aantal sporen in de stad achtergelaten waar jullie mee aan de slag kunnen, al komt er aardig wat kennis bij kijken om deze sporen te begrijpen. Het team dat deze sporen begrijpt, de naam van de dader weet te achterhalen en uiteindelijk het moordwapen vindt, is de winnaar van het GPS Moordspel. Maar let op: de concurrentie tussen de diverse rechercheteams is hoog!

+/- 18.00 Einde GPS Moordspel
+/- 18.30 Aanvang 3-gangen Groepskeuzemenu restaurant Heer & Meester. Vraag de actuele menukaart bij ons op.
+/- 20.30 Einde programma (uiteraard naar wens)

Informatie

  • Tijdsduur arrangement: ongeveer 5 uur
  • Inclusief: ontvangst met koffie/thee of een glaasje fris, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team, 3-gangen Groepskeuzemenu en BTW
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon, drankjes tijdens het diner
  • Opties: blikje fris met versnapering tijdens GPS Moordspel

 

Onze klanten over dit arrangement:
“We hebben de activiteit als erg leuk ervaren! Iedereen was enthousiast.
De uitleg van het spel was erg leuk waardoor iedereen meteen in het spel zat. Het spel zelf zat prima in elkaar, de gps werkte goed, de foto’s waren soms makkelijk en soms moeilijk vindbaar waardoor je echt je best moest doen. De vragen die volgden waren leuke vragen waar ook nog over werd nagepraat. De ‘eindronde’ met het zoeken naar het moordwapen was leuk en zorgde er voor dat iedereen fanatiek werd.
Vervolgens het diner; dit was prima. eten was goed en de bediening prima.
Hierna valt het ook nog positief op dat er in plaats van het afgesproken bedrag m.b.t. het 3-gangendiner we bij afwijken (bijv. kindermenu) in goedkopere zin hiervan niet de afgesproken kosten hoefden te betalen maar voor de daadwerkelijk gemaakte kosten. Al met al een zeer geslaagd uitje! Dank hiervoor. De meesten zullen deze activiteit zeker onthouden voor een volgende keer in een andere samenstelling.”

Mevr. Noeverman – teamuitje