De leukste groepsuitjes in Kampen!

Familieuitjes

Een familieuitje vraagt om hele andere activiteiten dan bijvoorbeeld een personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Door de diversiteit in leeftijden en condities moet het programma voldoen aan andere eisen. Een activiteit moet verschillende leeftijden aanspreken en de activiteit moet voor iedereen haalbaar zijn. Op deze pagina kunt u activiteiten, workshops en arrangementen vinden die we speciaal voor u geselecteerd hebben en het meest gangbaar zijn voor een familieuitje. U mag ervan uitgaan dat deze activiteiten stuk voor stuk een succes zullen worden!

U kunt natuurlijk allerlei activiteiten met elkaar combineren om een goed gevuld programma samen te stellen. Het spel City Codekraker combineert bijvoorbeeld goed met een rondvaart of stadswandeling. Wilt u beschikken over een eigen locatie waar u zelf de catering kunt verzorgen? Dan is het Gemaal Kampen een mooie plek! Hier kunnen we bijvoorbeeld een GPS Boswandeling verzorgen waarbij jullie gedropt worden door een oldtimer VW-busje. Het kan ook zijn dat u zelf al een locatie op het oog heeft, ook dan hebben we diverse mogelijkheden die we ter plekke voor jullie kunnen opzetten. Op deze manier kunt u dicht bij huis blijven!

Bent u op zoek naar familieuitje voor een grote groep?

Indien u met een grotere groep bent en het lastig vind om een geschikte activiteit te vinden dan kunt u ook gaan voor een keuzeprogramma waarbij we de groep opsplitsen. U kiest dan een aantal activiteiten waarvan u denkt dat deze in de smaak zullen vallen bij uw familieleden. Zij kunnen op hun beurt aangeven voor welke activiteit ze willen kiezen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat iedereen een geslaagd familieuitje heeft!

Vragen over een geschikt idee voor jullie familieuitje in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een passende invulling van jullie familieuitje in Kampen. En mochten jullie naar iets op zoek zijn dat u in ons aanbod nog niet kunt vinden, laat het ons weten!