Buitenactiviteiten

GPS Stadsspel

15 - 25 personen
€ 17,50 p.p.
26 - 35 personen
€ 16,50 p.p.
36 - 50 personen
€ 15,50 p.p.
51+ personen
€ 14,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPS Stadsspel in Kampen

Het GPS stadsspel is een leuke en actieve manier om de stad beter te leren kennen. Actiever dan een gewone wandeltocht maar voor iedereen haalbaar. De deelnemers kiezen zelf hun route en door de opdrachten onderweg is er af en toe een rustmoment om weer even bij te komen, lichamelijk dan.

Gewapend met een GPS en een Quiz gaan de deelnemers in teams op pad. Langs de mooiste plekken in de stad Kampen gaan jullie op zoek naar aanwijzingen welke onderweg verdiend kunnen worden. En nee, deze zijn niet allemaal even makkelijk te verkrijgen. Hierbij komt het aan op slim spelen, samenwerken en snelheid. Naast de aanwijzingen komen verschillende opdrachten aan bod, deze zitten echter wel veilig achter slot en grendel in een kist. En oh ja, de sleutel daarvan? Die zullen jullie toch echt moeten verdienen bij de startopdracht.

Met de verdiende aanwijzingen is het mogelijk de cijfercode van de laatste kist te kraken. Hoop maar dat je de eerste bent!

Vragen over het GPS Stadsspel in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het GPS Stadsspel.

GPS Stadsspel in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

Onze klanten over het GPS Stadsspel:
“Wij hebben dit spel gespeeld met de familie tijdens onze jaarlijkse familiedag. Ook opa en oma vonden het geweldig.
– Mevr. Kaandorp, Familie de Kroes

“Hoewel we in Kampen wonen hebben we heel anders naar de stad leren kijken. In het vervolg dus meer omhoog kijken! De spelelementen maakten het afwisselend en leuk voor iedere leeftijd. Succes met KamperUitjes.
– Familie van Dijk

“De collega’s waren erg enthousiast over het spel. Veel gehoorde opmerkingen waren dat ze het leuk vonden om op een andere manier naar de bekende plaatsen te kijken. Minpunten kan ik zo niet noemen. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking.”
– Groen van Prinstererschool, teamuitje

“Nogmaals bedankt voor het leuke uitje van afgelopen vrijdagavond. Het einde van het spel was waarschijnlijk wat anders dan anders door de stortbui? maar we hebben een hele leuke avond gehad. Veel mensen waren erg enthousiast over het spel. Je gaat er je eigen stad écht met andere ogen door bekijken.”
– Mevr. Westerink, vriendenuitje