Referenties

Zij gingen u voor

In de jaren dat we met onze passie bezig zijn hebben we al heel wat mooie evenementen en groepsuitjes mogen organiseren voor diverse gezelschappen. We ontvangen daarover leuke reacties vanuit de groep en achteraf van de contactpersoon tijdens een evaluatiemoment. Maar we zijn ook dol op tips of punten ter verbetering die aangedragen worden door onze gasten en klanten. Op die manier kunnen we onze programma’s en activiteiten nog beter afstemmen op jullie wensen. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jullie dat ook zijn!

De onderstaande referenties zijn er enkele die we graag aan jullie laten zien, waar we trots op zijn. Onder de verschillende activiteiten kunt u nog meer reacties terugvinden.

Vlotvaren, Steptocht & Mega Tangram bekijk:
“We hebben geslaagde middag gehad en ondanks de regen hebben we toch het hele programma kunnen doorlopen. Al was het even improviseren voor jullie. Top geregeld, we zullen jullie zeker aanraden!”
– Mevr. Penninkhof, Familie Penninkhof

GPStocht & Spel de Pelgrimscode bekijk:
“Genoten van deze tocht door de stad Kampen, erg verrassend! En het spel haalt echt het nodige fanatisme in iedereen naar boven. Geweldig om te zien! Bedankt voor de organisatie en het advies.”
– Dhr. De Leeuw, Douane

GPStocht & Spel de Pelgrimscode bekijk:
“Namens alle deelnemers kan ik jullie meedelen dat een ieder, Pelgrimscode, als positief heeft ervaren. De speluitleg van de instructeur was goed, de materialen waren goed en niet onbelangrijk het spel was tot op de laatste opdracht een uitdaging. Wij hebben gemerkt dat een ieder tot en met de laatste opdracht gedreven was om als winnaar uit de bus te komen.”
– Dhr. Dijkstra, Van Dalfsen Assurantiën

Teambuilding bekijk:
“We hebben het heel leuk gehad. Jammer dat het zo slecht weer was maar dat heeft niet in de weg gestaan. De locatie was wat donker maar helaas was buiten geen optie vanwege het weer. De inhoud van het programma was goed, de uitleg helder en duidelijk.
– Mevr. Visser, Lyempf Kampen

Huifkartocht bekijk:
“Wat hebben we een fijne dag gehad zeg. Mooie stad hè, leuk met die huifkar hoor.
De koetsier zat echt op zijn praatstoel. Ik geloof dat hij net zo genoot als wij.”

– Mevr. Schenk, Familieuitje

Rondvaart in Kampen bekijk:
“Wij vonden het zeer geslaagd! De boot zag er keurig uit en we konden er makkelijk op met z’n allen. De schipper was aardig en correct. Fijn dat er ook reddingsvestjes voor de kinderen waren. Kortom, wij hebben een heerlijke middag gehad!”
– Mevr. de Marie, Familieuitje

GPS Moordspel bekijk:
“KamperUitjes, bedankt voor de GPStocht door Kampen. Een prima georganiseerd Moordspel. Onze collega’s vonden het ook erg geslaagd! Nogmaals dank voor de goede organisatie. Binnenkort maar eens een ander spel uitproberen!”
– Dhr. Hendriks, Rabobank

Kanotocht bekijk:
“De kanotocht was leuk, het weer uitstekend, materiaal prima, begeleiding top.. Wat wil een mens nog meer?”
– Dhr. Van den Berg, Gemeente Kampen

Workshop Tapas maken bekijk:
“Fijne sfeer. Professioneel, maar geen afstandelijkheid. Heb de workshop als zeer prettig ervaren. Ook nog een hoop van opgestoken. De workshopleider is zeer kundig. Enige minpuntje is wellicht de parkeergelegenheid. Info daarover verschaffen is handig. Zeker voor herhaling vatbaar.”
– Mevr. Bos, Verjaardagsfeest

GPS Tandemtocht bekijk:
“We hebben een hele geslaagde dag gehad! Alles was goed geregeld. De lunch was uitgebreid en lekker en de tandemtocht was ook geslaagd. Persoonlijk vond ik de route van de tandemtocht erg leuk. De collega waarmee ik op de fiets zat komt van buiten Kampen en zij zei dat ze Kampen normaal gesproken zag als stenen stad, maar dat ze het mooi vond om het buitengebied te zien. Al met al een topdag! Niets op aan te merken.”
– Dhr. van Droog, Te Biesebeek

GPS Kamper Uien-spel bekijk:
“We hebben veel geleerd over Kampen. Onderweg werden we aardig aangekeken met onze vogelkooitjes in de aanslag, wat het geheel erg humoristisch maakte. We hebben enorme lol gehad en sorry dat de kanarie het niet heeft overleefd, haha!”
– Mevr. Cieremans, Jeugdtheater Quint

Schietprogramma bekijk:
“De activiteit viel goed in de smaak, alleen maar positieve reacties ontvangen. De grote verhalen zullen nog wel even blijven hangen.”
– Dhr. Balder, Vriendengroep