Verrassend en (inter)actief!

GPStocht Kampen

Een GPStocht Kampen staat garant voor een leuke tijd in de prachtige historische binnenstad. De oude Hanzestad leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht te voet maar ook het buitengebied is de moeite waard om te bezoeken. En dat kan dan bijvoorbeeld met de snorfiets of per tandem. De GPStocht heeft, ten onrechte, een beetje een stoffig imago. Hoe makkelijk is het tegenwoordig om je mobiel te pakken en je daarmee te oriënteren, alles is mogelijk en altijd binnen handbereik. Toch heb je meer aan een GPS, al is het alleen al omdat je er geen internet voor nodig hebt. In een stad is het natuurlijk redelijk makkelijk om je te oriënteren door gebruik te maken van herkenningspunten in de vorm van gebouwen, straten en pleinen. Tijdens de GPStocht Kampen maken we juist gebruik van dit soort punten maar leer je de stad wel heel anders kennen.

De basis van de tocht is altijd de GPS waarin zo’n 15 tot 20 mooie locaties in de binnenstad zijn vastgelegd. Als team is het de bedoeling om zoveel mogelijk van deze plekken te bezoeken binnen de speeltijd. En waar dat nog eenvoudig klinkt is het wel zo dat jullie op de kaart alleen de plekken zien staan. Geen wegen, geen gebouwen, geen steegjes.. het is aan jullie om te bekijken wat de meest slimme route is. Door slim te spelen en hier tactisch mee om te gaan valt er veel winst te behalen.

Als jullie zijn aangekomen op een locatie van de GPS moeten jullie een foto zien te spotten van de fotokaart die jullie mee hebben gekregen. Het zijn gedetailleerde beelden opmerkelijke en bijzondere elementen in gevels, kunstwerken of niet-alledaagse voorwerpen. Juist deze details leren jullie heel anders naar de stad te kijken, geen straat is daarna meer hetzelfde. En met meer dan 500 monumentale panden in de binnenstad valt er tijdens de GPStocht Kampen een hoop te zien en te ontdekken.

En hebben jullie gekozen voor een interactief spel, waarbij jullie middels een telefoon gekoppeld zijn aan een spelcomputer, dan kun je rekening houden met een hevige concurrentiestrijd. Per sms krijgen jullie hints en vragen toegestuurd maar worden jullie ook op de hoogte gehouden van de tussenstand. En dat zorgt ervoor dat het fanatisme met de minuut zal stijgen. Want als je weet dat je tien punten achterstaat op de koploper dan ga je vanzelf een stapje harder lopen.

Op deze pagina zijn de standaard GPStochten voor jullie geselecteerd. Staat er voor jullie geen passende variant tussen of wensen jullie een GPStocht op maat? We gaan graag voor jullie aan de slag en stippelen samen met jullie de perfecte route uit.

Vragen over de GPStocht Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over GPStocht Kampen.

GPStocht Kampen in het kort

  • Tijdsduur: gemiddeld 2 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: 10 – 250 personen
  • Mogelijke locaties: binnenstad, buitengebied of in het bos
  • Maatwerk mogelijk!
  • Fanatisme gegarandeerd