Buitenactiviteiten

GPStocht & Spel: De Pelgrimscode

12 - 20 personen
€ 22,75 p.p.
21 - 40 personen
€ 20,75 p.p.
41 - 60 personen
€ 19,75 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht & spel de Pelgrimscode in Kampen

De Pelgrimscode, spannend en actief! Enkele sleutelwoorden die zeker passen bij dit interactieve spel met GPS. Met behulp van een handheld-GPS en een telefoon maken de deelnemers als ware pelgrims kennis met de stad. De tocht voert de pelgrims langs verschillende kerken, torens en poorten, kriskras door het centrum. Alles met maar één doel, het vinden van de pelgrimsschat!

Zodra het spel is gestart dient het eerste probleem zich al aan. Als team zullen de deelnemers een rekenkundig raadsel op moeten lossen. Geen oplossing betekent geen sleutel. En deze sleutel is juist het belangrijkste tijdens de tocht. Onderweg komen de teams verschillende opdrachten tegen die geopend dienen te worden met de sleutel. Een goed uitgevoerde opdracht betekent een extra aanwijzing voor het vinden van de pelgrimsschat.

Welk team vindt de meeste aanwijzingen en voert alle opdrachten goed uit? Des te meer aanwijzingen, des te eerder de schat binnen handbereik is. Wel moeten de teams nog de laatste ontbering doorstaan: de pelgrimscode!

Vragen over De Pelgrimscode in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze actieve en uitdagende tocht.

GPStocht de Pelgrimscode in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

 

 

Onze klanten over de Pelgrimscode:
“Genoten van deze tocht door de stad Kampen, erg verrassend! En het spel haalt echt het nodige fanatisme in iedereen naar boven. Geweldig om te zien! Bedankt voor de organisatie en het advies.
– Dhr. De Leeuw, Douane

“Namens alle deelnemers kan ik jullie meedelen dat een ieder, Pelgrimscode, als positief heeft ervaren. De speluitleg van de instructeur was goed, de materialen waren goed en niet onbelangrijk het spel was tot op de laatste opdracht een uitdaging. Wij hebben gemerkt dat een ieder tot en met de laatste opdracht gedreven was om als winnaar uit de bus te komen.”
– Dhr. Dijkstra, Van Dalfsen Assurantiën

“Ik heb louter positieve reacties van mijn collega’s ontvangen. Het weer was natuurlijk fantastisch maar dat was niet alleen de reden. De tocht is mooi opgezet, leidt langs mooie plekjes in de stad en is uitdagend en spannend. Iedereen wilde wel winnen. Topmiddag gehad!”
– Dhr. Van Munster, Ambulancedienst