Over ons

KamperUitjes; de leukste groepsuitjes in Kampen!

Servicegericht, gastvrij, persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd. 4 kernwaarden die we met enthousiasme en passie in onze groepsuitjes tot uiting willen brengen!

KamperUitjes.nl is onderdeel van Eventmate, een kleinschalig evenementenbureau in Kampen dat is ontstaan in 2008. Wat begon met het organiseren van groepsuitjes voor andere evenementenbureaus groeide uit naar het ontplooien van eigen activiteiten en programma’s die in een brede regio worden aangeboden. Eind 2012 ontstond het idee om lokaler te gaan werken en de focus te leggen op de stad die ons aan het hart ligt, liefde voor Kampen. Hanzestad Kampen is met zijn 500 monumentale panden een prachtig decor voor tal van activiteiten waarbij we graag de stad en het buitengebied laten zien.

In ons aanbod vind u een grote diversiteit aan activiteiten en workshops die we samen met lokale samenwerkingspartners organiseren. Of het nou een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieuitje of relatiedag betreft, voor elke groep hebben wij diverse mogelijkheden. De uitjes zijn onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor u direct de meest geschikte opties te zien krijgt.

We wensen je alvast veel plezier toe tijdens de organisatie van jullie uitje!

Team KamperUitjes

Wilt u een programma op maat of meer weten over onze passie? Neem contact met ons op voor een kop koffie!

Onze folder kunt u HIER downloaden.