Diverse mogelijkheden voor een dagvullend programma!

Vergaderen in Kampen

Op zoek naar een passende vergaderlocatie in Kampen waarbij jullie een middag- of dagvullend programma wensen? In samenwerking met diverse partners bieden we verschillende opties waarbij de dag geheel naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Kampen heeft een inspirerende omgeving om jullie vergadering plaats te laten vinden, ligt centraal in het land en heeft alle faciliteiten beschikbaar om jullie dag tot een succes te maken. Met onze partners kunnen we samen zorgdragen voor een goed verloop van de dag en ligt ook de combinatie met “fun” voor de hand, op deze manier is meteen jullie bedrijfsuitje geregeld. In de ochtend binnen vergaderen en na de lunch naar buiten voor een stukje teambuilding of ontspanning. Zo wordt vergaderen in Kampen een feestje!

Vergaderen in Kampen op een historische locatie.

Moods & Roots is een schitterende locatie in hartje Kampen met een prachtige historie. Van gevangenis tot gemeentecafé, het pand ademt één en al geschiedenis. Het pand beschikt over 3 verschillende ruimtes waaronder een heerlijke binnentuin waar het in de zomer prima vertoeven is tijdens de lunch of BBQ. De grote zaal heeft een capaciteit van ongeveer 65 zitplaatsen, staand is dat een stuk meer. De ruimte beneden bevindt zich in een kelder en heeft eeuwenoude gewelven die voor een knusse sfeer zorgen. Deze ruimte is perfect voor een workshop of inloopdag maar is helaas niet geschikt voor een projectiescherm.

Faciliteiten: 20 – 65 personen, draadloze microfoon, beamer en projectiescherm, sprekerstafel, geluidsinstallatie, flipover en stiften op verzoek, geschikt voor minder validen, gratis parkeren op loopafstand, gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, volledige catering mogelijk.

Vergaderen in Kampen op een veelzijdige locatie.

Vergadercentrum Oosterholthoeve is een ruim opgezette locatie met een verscheidenheid aan vergaderzalen. Dat maakt het centrum geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. De centrale ligging in IJsselmuiden en de grote capaciteit aan gratis parkeerruimte maakt de locatie goed bereikbaar en toegankelijk. Met 3 verschillende ruimtes is er altijd een vergaderzaal die past bij jullie wensen. Ook wat betreft de indeling zijn de ruimtes veelzijdig en zijn verschillende opstellingen mogelijk. De grootste zaal, de IJsselzaal, is zelfs in te richten voor maximaal 150 deelnemers. Uiteraard zijn alle benodigde faciliteiten hiervoor aanwezig.

Faciliteiten: 10 – 150 personen, beamer en projectiescherm, sprekerstafel, flipover en stiften op verzoek, geschikt voor minder validen, gratis parkeren, volledige catering mogelijk.

We hebben hieronder al een aantal mogelijkheden voor u samengesteld, deze vergaderarrangementen dienen als voorbeeld en geven een indruk van de opties en de daarbij behorende prijzen.

Vragen over vergaderen in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over onze vergaderarrangementen in Kampen.