Buitenactiviteiten

GPStocht & Spel: Over jullie!

10 - 20 personen
€ 22,00 p.p.
21 - 40 personen
€ 20,00 p.p.
41 - 60 personen
€ 18,00 p.p.
60+ personen
€ 16,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht & spel Over jullie!

Dit spel is helemaal gericht op jullie zelf, het bedrijf waar jullie werken, de vriendengroep waarvan je deel uitmaakt of het voetbalteam waarin je speelt. Jullie kunnen zelf de ingrediënten aanleveren voor deze gpstocht op maat!

Met een fotokaart, mobiele telefoon en een GPS moeten de deelnemers voorgeprogrammeerde coördinaten zien te vinden. Eenmaal aangekomen op het punt dienen de deelnemers de juiste foto bij dat coördinaat te vinden, dat valt nog niet mee aangezien de foto’s zijn afgedrukt in zwart-wit.

Zodra de juiste foto is gevonden sms’en de deelnemers de daarbij behorende code door waarna ze per sms een meerkeuzevraag ontvangen. Deze vraag kan gaan over uw bedrijf, de voetbalcompetitie of de vrijgezel van de groep, en zijn helemaal naar eigen wens in te vullen. Door het oplossen van de vragen verdienen de deelnemers aanwijzingen die uiteindelijk leiden naar een woord dat past bij de dag of die jullie het beste beschrijft. Na het vinden van het woord krijgen de teams een hint over de vindplaats van een schat die ergens in de stad te vinden is.

Deze op maat gemaakte kennisquiz is een spannend en interactief spel dat zich afspeelt in het centrum van Kampen. Door het ontvangen van de actuele tussenstand per telefoon tijdens het spel wordt het fanatisme nog eens extra gestimuleerd.

Vragen over een GPStocht op maat in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze gepersonaliseerde GPStocht op maat.

GPStocht op maat in het kort

  • Maatwerk: zelf leveren jullie 20 meerkeuzevragen aan
  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, voorwerk, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

Onze klanten over een interactief spel met GPS op maat:
“Voor een dag voor leidinggevenden van Sanquin Bloedvoorziening in het kader van gezondheidsmanagement hebben we Eventmate ingehuurd voor een GPS wandeling. We wilden zo laten zien wat een leuke dingen je kunt doen rond stimuleren van bewegen. Het was perfect georganiseerd. Helemaal op maat, met vragen die bij het thema pasten. We hebben erg veel plezier gehad en de tijd werd erg goed bewaakt. Chapeau en zeker aan te raden!
– Mevr. Karssenberg, Sanquin

“Wij hebben Eventmate gevraagd een custom-made teambuilding-event samen te stellen, op basis van onze wensen. Eventmate kon een uitdagend GPS spel aanbieden, die hierop naadloos aansloot. In een persoonlijk gesprek zijn alle details doorgenomen, en werden er leuke aanvullingen aangedragen om het thema teambuilding nog meer uit te bouwen.
De dag zelf was een succes, mede door de duidelijke en goede begeleiding van de instructeur. Een ontzettend leuk concept!”
– Dhr. Ridder, ING