Buitenactiviteiten

GPS Tandemtocht

20 - 60 personen
€ 32,50 p.p.
60 - 100 personen
€ 31,50 p.p.
100+ personen
€ 30,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPS Tandemtocht in Kampen

Wilt u een hilarisch groepsuitje? Een tandemtocht geeft plezier voor tien. Vooral in het begin is het geweldig om te zien hoe de tweetallen langzaam de tandem leren beheersen en er steeds beter mee overweg kunnen. Naast de mooie tocht die gereden wordt door en rondom Kampen komen de deelnemers onderweg diverse opdrachten tegen. Echte doordenkertjes waarbij de hersenen zeker nodig zijn. Zodra de deelnemers terug zijn worden de opdrachten nagekeken en zal de winnaar bekendgemaakt worden. Zal iedereen wel op tijd terug zijn?

De tandem maakt deze tocht tot een hilarisch spektakel en is perfect voor een middagje teambuilding! En jullie zien Kampen eens van een hele andere kant, het buitengebied is namelijk een onontdekte parel.

Vragen over de GPS Tandemtocht in Kampen?

Heeft u korter of juist langer de tijd? We maken graag een tocht voor u op maat waarin we al uw wensen kunnen verwerken. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de GPS Tandemtocht.

GPS Tandemtocht in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Inclusief: BTW, huur tandem, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team, blikje fris met versnapering onderweg, stand-by service
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, lunch onderweg

Onze klanten over de GPS Tandemtocht:
“We hebben een hele geslaagde dag gehad! Alles was goed geregeld. De lunch was uitgebreid en lekker en de tandemtocht was ook geslaagd. Persoonlijk vond ik de route van de tandemtocht erg leuk. De collega waarmee ik op de fiets zat komt van buiten Kampen en zij zei dat ze Kampen normaal gesproken zag als stenen stad, maar dat ze het mooi vond om het buitengebied te zien. Al met al een topdag! Niets op aan te merken.
– Dhr. van Droog, Te Biesebeek