Buitenactiviteiten

Expeditie Robinson

20 - 40 personen
€ 28,50 p.p.
41 - 60 personen
€ 26,75 p.p.
vanaf 61 personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Expeditie Robinson in Kampen

Evenwichtsproef, eetproef, vuurproef, het zijn 3 klassieke proeven die aan bod komen tijdens Expeditie Robinson Kampen. Daag jouw vrienden, familieleden of collega’s uit om de strijd aan te gaan en te bepalen welk team uit de meest Robinson-waardige spelers bestaat. Hierbij zijn teamgeest, durf, doorzettingsvermogen en tactisch spelen belangrijke ingrediënten.

Het programma bestaat, afhankelijk van een beschikbare en geschikte locatie, uit diverse activiteiten die worden afgewisseld met echte Robinson-proeven. Zo wordt boogschieten bijvoorbeeld gecombineerd met de eetproef en het vlotten bouwen met een pittige hersenkraker. Er volgen 3 rondes van activiteiten en proeven waarin op verschillende manieren punten te behalen zijn, des te beter het team speelt des te meer kans je maakt op deelname aan de finaleproef of een voordeel daarin.

Expeditie Robinson Kampen is een uitdagende activiteit met verrassende elementen. Door de diversiteit aan opdrachten en proeven is het een geschikte invulling voor een bedrijfsuitje of familiedag. Het zal jong en oud aanspreken!

Voor de locatie kunnen we gebruik maken van een door jullie geselecteerde buitenlocatie of bedrijfsruimte. Een andere mogelijkheid is dat we een voorstel maken waarbij we ook de locatie en de catering verzorgen.

Vragen over Expeditie Robinson in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson Kampen in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Aantal personen: vanaf 20 tot 100+ personen
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, een prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: locatiekosten (afhankelijk van afname horeca)
  • Opties: ontvangst met koffie/thee of fris, pauzedrankje en BBQ of buffet ter afsluiting

Onze klanten over Expeditie Robinson:
“We hebben een hele leuke middag gehad. Het was goed voorbereid en geregeld. De instructeur deed het heel leuk en de locatie was ook prima. We hebben vreselijk veel geluk gehad met het weer. Iedereen vond het erg leuk en was enthousiast.”
Mevr. Visser – Familieuitje

“ We hebben met z’n allen enorm genoten, de locatie was echt super! De spelleider was een erg enthousiaste man en wist goed een groep te begeleiden en in toom te houden.
Fijn dat er meegedacht wordt en zaken aangepast kunnen worden. De inhoud was meer dan voldoende.
Het verschillende dingen eten was ook een hilarische activiteit. Al met al was het een superdag met mooi weer! Ik kijk positief terug naar die dag en jullie organisatie. Uit ervaring weet ik dat een uitje (vooral de begeleiding) je dag kan maken of breken. Dank voor alles!”

Dhr. Van Dam – Uitje met vereniging