Buitenactiviteiten

Spelprogramma Gold Challenge

15 - 30 personen
€ 29,50 p.p.
31 - 60 personen
€ 28,50 p.p.
61 - 90 personen
€ 27,50 p.p.
91 - 125 personen
€ 26,50 p.p.
126+ personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Spelprogramma Gold Challenge Kampen

Kampen is van oudsher een Hanzestad en lid van handelsgemeenschap “Het Hanzeverbond”. Bij dit spelprogramma, Gold Challenge, kruipen jullie in de huid van ware handelaren. Elk team krijgt een startkapitaal aan goudklompjes mee waarmee ze moeten proberen een nog groter kapitaal te verwerven. Er is een ruime keus uit diverse activiteiten en opdrachten. Koopt het team een snelle opdracht waarmee simpel goud te verdienen valt, of kiezen ze voor een zwaardere beproeving waarbij de verdiensten er niet om liegen. Logisch denken en strategisch spelen zorgen al snel voor een fanatieke instelling waarbij valsspelerij op de loer ligt, oppassen dus!

De deelnemers worden opgedeeld in teams van 10 – 12 personen waarna op ludieke wijze bepaald worden wie als eerste naar het handelspunt mag. Een startpositie brengt natuurlijk een strategisch voordeel met zich mee! Doordat de teams zelf kunnen kiezen uit de activiteiten komt er voor ieder wat wils voorbij. Iedereen kan dus zijn of haar stempel op de dag drukken. Het ligt dan ook aan het fanatisme en de keuze voor de activiteiten hoeveel opdrachten de deelnemers zullen volbrengen binnen de speeltijd. Daarnaast krijgen ze een quiz met leuke raadsels en breinbrekers mee waarmee extra goudklompen te verdienen zijn.

Voor de inhoud van het programma stemmen we graag met jullie af wat het beste bij de deelnemers zal passen. Maar denk bijvoorbeeld aan activiteiten als boogschieten, vlotten bouwen, puzzels en samenwerkingsopdrachten.

Na afloop van de activiteiten worden de goudstukken geteld en de Quizvragen nagekeken. Welk team heeft het slimst gespeeld en gaat er met de prijs vandoor?

Vragen over spelprogramma Gold Challenge?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over dit spelprogramma.

Spelprogramma Gold Challenge in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Aantal personen: 15 – 250 personen
  • Inclusief: BTW, materialen, deskundige begeleiding
  • Ook op eigen locatie mogelijk, zowel indoor als outdoor
  • Afhankelijk van de locatie en afname horeca kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn

Onze klanten over spelprogramma Gold Challenge:
“Namens EEGA te Deventer willen we jullie allen bedanken voor de gezellige dag en begeleiding. We horen positieve reacties van onze collega’s. De diversiteit van de activiteiten en de keuze daarin werd erg gewaardeerd. Vriendelijke enthousiaste begeleiding en ook het samenwerken met een hoofdverantwoordelijke per groep is ons goed bevallen.”
EEGA Deventer – Bedrijfsuitje

“Bedankt voor een mooie avond. De activiteiten werden erg gewaardeerd. Vooral omdat het erg divers was, zat er voor iedereen wel iets bij. Complimenten vooral voor jou en de medewerkers van KamperUitjes! Iedereen was erg positief, enthousiast en behulpzaam. Ik had het idee dat ze het zelf ook leuk vonden om te doen.”
PLUS IJsselmuiden – Bedrijfsuitje