Binnenactiviteiten

Dansworkshop

10 - 20 personen
€ 31,50 p.p.
20+ personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Dansworkshop Kampen

Zin om de heupjes los te gooien en helemaal uit jullie dak te gaan? Dan is een dansworkshop Kampen wel aan jullie besteed! Te gek als vrijgezellenfeest maar ook een bijzondere manier om je vrienden, familie of collega’s eens op een andere manier te leren kennen. En ervaring is echt geen vereiste, hooguit een beetje durf en ritmegevoel. De pasjes worden jullie wel eigen gemaakt met behulp van onze ervaren danslerares. Onze dansworkshop is in eerste instantie gericht op entertainment maar het is natuurlijk te gek als jullie de deur uit gaan met een creatieve dans voor de bruiloft of jullie eigen bedrijfsdans. De dansworkshop Kampen staat garant voor een hoop lol!

Voor de workshop kunnen jullie kiezen uit verschillende dansen en vormen. Gaan jullie voor het bekende discodansen op nummers van de BeeGees of Saturday Night Fever, of voor het populaire streetdance op basis van hiphop? Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jullie zelf een nummer uit de Top40 in gedachten hebben waarvan jullie graag de videoclip zouden willen dansen. Indien jullie graag met elkaar willen dansen in tweetallen dan is Salsa en Merenque aan te bevelen. Deze vrolijke dans laat jullie swingen in een vrolijke sfeer waarbij jullie de basispassen eigen zullen maken.

Een andere mogelijkheid is Solo Latin waarbij je op een speelse manier de fijne kneepjes van een aantal dansen zult leren. Zo komt onder andere de cha cha cha, samba en de mooie bachata voorbij. Willen jullie echt actie en zijn jullie niet bang voor een beetje zweet? Ga dan voor Zumba, de echte calorieënverbrander. Daarnaast kunnen we ook een dans op maat voor jullie samenstellen waarbij we rekening houden met jullie wensen. De meeste choreografieën zijn prima aan te leren binnen anderhalf uur.

Vragen over een Dansworkshop in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de dansworkshop.

Dansworkshop Kampen in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 tot 2 uur
  • Aantal personen: vanaf 10 tot 100+ personen
  • Inclusief: BTW, zaalhuur, professionele danslerares
  • Locatie: centrum Kampen
  • Opties: mogelijk op locatie naar keuze, prijs op aanvraag