Buitenactiviteiten

Stadswandeling

Stadswandeling 1,5 uur
€ 11,00 p.p.
Stadswandeling 2 uur
€ 14,50 p.p.
1,5 uur + Nieuwe toren
€ 16,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Stadswandeling Kampen

Ervaar de sfeer van Hanzestad Kampen! Maak kennis met het rijke handelsverleden, geniet van het park en waai uit aan de IJssel. De stadswandeling Kampen staat garant voor een hoop vragen, en die kan onze gids allemaal beantwoorden! Met meer dan 500 monumentale panden liggen de verhalen voor het oprapen.

Tijdens de wandeling komt u onder andere langs het Gotische Huis, de drie nog bestaande poorten en de verschillende kerken. Karakteristieke panden, verscheidene monumenten en de “Fresco’s van de middenstand”, slechts een greep uit al het moois dat de stad te bieden heeft. Als extra optie kunt u ervoor kiezen om de Nieuwe Toren te beklimmen en de stad nog eens van een andere kant bekijken.

De meest gehoorde reactie aan het eind van de wandeling: “We wisten niet dat Kampen zó mooi was!”. Wij wisten het natuurlijk al langer, onze stad is een onontdekte parel in Nederland.

Vragen over de Stadswandeling Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de stadswandeling.

Stadswandeling Kampen in het kort

  • Talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Tijdsduur: 1,5 of 2 uur
  • Langere wandeling mogelijk op aanvraag
  • Aantal personen: minimaal 15 personen
  • Minder personen? Wellicht kunt u bij een groepje aansluiten, vraag naar de mogelijkheden
  • Inclusief: BTW, professionele gids
  • Locatie: binnenstad Kampen

Onze klanten over Stadswandeling Kampen:
“We vonden het een leuke stadswandeling; een mooie route, veel monumenten gezien en een boeiende toelichting. De gids had er plezier in en dat was te merken aan de manier waarop hij ons door de stad leidde.
Je kijkt als het ware met een middeleeuwse bril naar Kampen. Prettig ook dat de stadsgids precies om 19.00 u klaar was.”

Familie Nammensma, familieuitje

“Wij hebben de stadswandeling als plezierig ervaren, de complimenten van mijn collega`s. De gids had een helder verhaal met leuke humor en persoonlijk heb ik ook iets geleerd van mijn eigen woonplaats. Bedankt voor het verzorgen van de stadswandeling.”
Dhr. Fatah Ahmed, personeelsuitje

“Alle 18 deelnemers hebben de stadswandeling in Kampen zeer positief beleeft en ervaren. Men was na afloop zeer enthousiast over de gids en het bijzondere van Kampen. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.”
Dhr. Umbach, vriendenuitje

“Wij hebben enorm genoten van ons uitje. De stadsgids was een zeer onderhoudende man met een goed gevoel voor humor en een uitstekende kennis van Kampen en de historische achtergrond van de stad. In onze groep zaten drie mensen die in hun thuisstad ook rondleidingen geven en die waren alle drie lovend over hem. Dat gold natuurlijk ook voor de zes anderen. De twee uur die wij voor de wandeling hadden uitgetrokken was voldoende en we hebben een prima indruk gekregen van de mooie oude binnenstad.”
Dhr. Burgerhout, vriendenuitje

“Ik kan eigenlijk maar één ding zeggen; en dat is dat nu mijn hele team verliefd is op Kampen. Zonder uitzondering vonden ze het allemaal een prachtig mooie stad. Ze vroegen ook waar het station was en dat ze de stad ook nog maar eens een keer privé moesten bezoeken. De gids deed het hartstikke goed, ze hingen aan zijn lippen. Dank! Top uitje!”
De Sociale Raadsvrouw, personeelsuitje

“Het was een geweldige excursie. De gids was heel goed, sprak vloeiend Duits en wist heel veel. Hartelijk bedankt hiervoor.”
Mevr. de Jong, vriendenuitje

“We hebben een hele leuke middag gehad. Onze gids had kennis en humor en speelde goed in op wat er leefde in de groep. Het is een topper!”
Dhr. Aarten, familieuitje

“We hebben een geweldige dag gehad. De gids was keurig op tijd en heeft ons erg veel verteld over de stad Kampen, veel wetenswaardigheden en achtergronden. We hebben een heerlijke middag gehad!”
Mevr. Feenstra, groepsreis

“Wij hebben het uitje met de gids als zeer prettig ervaren. Afspreekpunt was duidelijk, leuke verhalen en het inspelen op de groep was prettig. We waren blij dat het geen verhalen waren met jaartallen en saaie gebeurtenissen, maar juist waar iedereen zich iets bij voor kon stellen. De gebouwen die we hebben bezichtigd waren ook bijzonder omdat je er normaal langsloopt zonder de geschiedenis te kennen.”
Wielink Diervoeders, bedrijfsuitje