Buitenactiviteiten

City Codekraker

12 - 20 personen
€ 15,00 p.p.
20+ personen
Op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

City Codekraker in Kampen

Bij City Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de opdrachten te volbrengen en daarmee de aanwijzingen te bemachtigen? De opdrachten staan opgesteld in het centrum van Kampen maar die mogen ze eerst zelf gaan zoeken. De opdrachten zitten veilig achter slot en grendel, eerst een sleutel verdienen dus! Samenwerken en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk?

Om het iets makkelijker te maken krijgen de teams, die uit ongeveer 5 personen bestaat, een plattegrond van Kampen mee. Hierop staan niet de exacte plekken maar wel is het gebied gemarkeerd waar de kisten te vinden zijn. Na een uur spelen komen de teams terug om de opdrachten na te laten kijken. Voor elke juiste oplossing krijgen ze aanwijzingen voor een eindopdracht. Wie zal als eerste de code van de schatkist kunnen kraken? Of zullen ze toch ook hier misschien samen tot een oplossing moeten komen?

City Codekraker is een verrassend spel met leuke breinbrekers en interessante opdrachten waarbij samenwerken en competitie volop aanwezig zijn.

Vragen over City Codekraker in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over City Codekraker.

City Codekraker in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
  • Aantal personen: minimaal 12 personen  Minder dan 12 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, een prijsje voor het winnende team
  • Locatie: binnenstad Kampen

Onze klanten over City Codekraker:
“Het uitje is bij alle leden van ons koor goed bevallen, leuke opdrachten waardoor iedereen mee kon doen en de sfeer was goed. De medewerker was duidelijk en gezellig, het was het echt een geslaagd uitje!”
Jongerenkoor Cantilena

“Dankjewel! We hebben een ontzettend leuke middag gehad, alleen maar positieve reacties”
Mevr. Schrijver – RIWB Team Hanze Kampen

“Ons team heeft de activiteit als heel leuk ervaren, het spel was goed voorbereid. De opdrachten waren leuke nadenkers. De instructeur legde goed uit en was betrokken tijdens/bij het spel. Verder vond ik de snelle communicatie via de mail top!”
Mevr. Schuurhuis – PGVZ

“We hebben er van genoten! Zowel het spel als de instructeur waren helemaal top! De sfeer was daardoor ook geweldig maar dat komt natuurlijk ook omdat we zo’n leuke familie zijn??. Ook een puntje van vermelden waard is dat jullie voor de kinderen die meededen een kleiner bedrag rekenen terwijl ze er net zo van hebben genoten. Kortom; we vonden het geweldig en zullen zeker bij een volgende gelegenheid weer bij jullie aankloppen.”
Mevr. Van den Berg – Familieuitje

“We hebben het erg leuk en gezellig gehad, ik zal het uitje zeker aanraden bij anderen!”
Mevr. Dekker – Verjaardagsuitje

“We hebben veel positieve reacties gekregen. De citycodekraker was erg leuk, sommige collega’s vonden de tijd wel wat krap, maar dat maakte het ook weer spannend. De ontknoping was verrassend. Ook jullie enthousiasme werd zeer gewaardeerd. En we hebben natuurlijk ongelofelijk veel geluk gehad met het hele mooie weer. Kampen was voor velen (ook voor mij) een totale verrassing. Er zijn al plannen om met een aantal collega’s nog eens naar Kampen te gaan. Kortom: wat ons betreft een aanrader!”
Mevr. Van Raamsdonk – bedrijfsuitje