Buitenactiviteiten

Vlotvaren & Mega Tangram

10 - 20 personen
€ 19,50 p.p.
21 - 40 personen
€ 18,50 p.p.
41 - 60 personen
€ 17,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Beschrijving Vlotvaren en Mega Tangram in Kampen

De opdracht is simpel: bouw een vlot en zorg dat je met je team de opdracht haalt, droog wel te verstaan. Voordat het vlotvaren begint worden jullie eerst door onze instructeur getest op de teamspirit. Hoe is jullie communicatie en zetten jullie door als het even tegenzit?

Middels een ruimtelijke puzzel dienen jullie samen een aantal figuren te leggen. Om jullie op te warmen mogen jullie gewoon overleggen met elkaar. Daarna wordt de moeilijkheidsgraad opgevoerd en mogen jullie alleen non-verbaal communiceren. Tot slot gaan we kijken of jullie elkaar ook begrijpen als de communicatie via portofoons verloopt. Een regelrechte eyeopener!

En nu aan de slag met de handen! Jullie krijgen de beschikking over tonnen, palen, touwtjes en spanbanden. Zie er een juist constructie van te maken en jullie kunnen te water. In een rechtstreeks duel nemen jullie het vervolgens op tegen de concurrent.

Informatie

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Opties: blikje fris met versnapering

Onze klanten over dit programma:
“Dank voor deze leuke activiteit. Erg leuk om de strijd te zien tussen de 2 teams, het samenwerken liet nog wel te wensen over. Met een nat pak tot gevolg. We hebben gelachen!
– Dhr. Kuenen, Ut Word Wà