Binnenactiviteiten

Workshop Tapas

10 - 25 personen
€ 65,00 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Workshop Tapas in Kampen

Hebben jullie zin om nu net even wat anders te doen? Dan is de workshop Tapas wellicht iets voor jullie!

De oorsprong van de ‘tapa’ is omstreden, maar vast staat dat het woord ‘tapa’ (meervoud, ‘tapas’) is afgeleid van het Spaanse werkwoord ‘tapar’, hetgeen afdekken of bedekken betekent. ‘Tapa’ is dan ook letterlijk te vertalen als ‘deksel’. Op basis van deze betekenis wordt vaak verondersteld dat tapas zijn ontstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk met een stuk brood en/of een plakje ham af te dekken, dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het glas zouden komen. Hoe dan ook, jullie gaan tijdens deze workshop zelf de kunst van het Tapas maken leren beheersen.

In tweetallen gaan jullie gerechten bereiden met o.a. vis, schaaldieren, vlees en gevogelte. Onder het genot van een heerlijk glaasje wijn gaan jullie van jullie eigen gerechten genieten. Uiteraard kunnen jullie de recepturen mee naar huis nemen om het thuis nog eens dunnetjes over te doen. Buen provecho!

Een kookworkshop is tevens een leuke manier om je collega’s of vrienden echt te leren kennen. De één blijkt een enorme chaoot in de keuken terwijl de ander totaal in de stress schiet van de verschillende bereidingen. Een leuke vorm van teambuilding!

Vragen over de Workshop Tapas in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tapas Workshop.

Workshop Tapas in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Aantal personen: 10 – 25 personen
  • Inclusief: afwashulp, BTW, ingrediënten, gebruik materialen, alle drankjes tijdens de workshop, deskundige begeleiding

Onze klanten over de workshop Tapas:
“Alles is prima verlopen. Het was een gezellige locatie, het eten was super en het maken, niet te vergeten was ook ontzettend leuk. Geen punten te noemen, waar jullie nog aan kunnen werken!”
– Mevr. Oostendorp, Hoeksteen IJsselmuiden

“Fijne sfeer. Professioneel, maar geen afstandelijkheid. Heb de workshop als zeer prettig ervaren. Ook nog een hoop van opgestoken. De workshopleider is zeer kundig. Enige minpuntje is wellicht de parkeergelegenheid. Info daarover verschaffen is handig. Zeker voor herhaling vatbaar.”
– Mevr. Bos, Verjaardagsfeest