Buitenactiviteiten

GPS Moordspel

10 - 20 personen
€ 21,00 p.p.
21 - 40 personen
€ 20,00 p.p.
41 - 60 personen
€ 19,00 p.p.
60+ personen
€ 17,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPS Moordspel Kampen

Het GPS Moordspel is een leuke manier om de stad te verkennen, actiever dan een stadswandeling maar voor iedereen haalbaar. Door hints en actuele tussenstanden, die de deelnemers per sms ontvangen, zal het fanatisme met de minuut stijgen. En dat levert leuke verhalen op!

Wat vooraf ging:
Grote stress op het politiebureau van Kampen! Na een moord in het centrum is het onderzoek helemaal vastgelopen. Diverse rechercheurs hebben zich al over de zaak gebogen maar na het verdwijnen van een aantal bewijsstukken ziet de hoofdcommissaris het niet meer zitten. Zo is onder andere, naast het moordwapen, ook het dossier op mysterieuze wijze verdwenen. Zonder moordwapen en dossier kan de geplande rechtszaak geen doorgang vinden en blijft de dader vrij rondlopen.

Alle hoop is op jullie gevestigd en de opdracht klinkt eenvoudig; ontcijfer zo snel mogelijk de naam van de dader en vind vervolgens het moordwapen. Gelukkig heeft de dader een aantal sporen in de stad achtergelaten waar jullie mee aan de slag kunnen, al komt er aardig wat kennis bij kijken om deze sporen te begrijpen. Het team dat deze sporen begrijpt, de naam van de dader weet te achterhalen en uiteindelijk het moordwapen vindt, is de winnaar van het GPS Moordspel. Maar let op: de concurrentie tussen de diverse rechercheteams is hoog!

Vragen over het GPS Moordspel in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het GPS Moordspel.

GPS Moordspel Kampen in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Inclusief: gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

 

Onze klanten over het GPS Moordspel:
“KamperUitjes, bedankt voor de GPStocht door Kampen. Een prima georganiseerd Moordspel. Onze collega’s vonden het ook erg geslaagd! Nogmaals dank voor de goede organisatie. Binnenkort maar eens een ander spel uitproberen!
– Dhr. Hendriks, Rabobank

“Het was heel leuk. We hadden behoefte aan bewegen en dit gebeurde ook. Iedereen was achteraf enthousiast, voor velen was dit weer het eerste uitje door corona. De opdrachten waren gelukkig niet te makkelijk beetje hersenkraken is wel fijn. Jij ook bedankt voor de begeleiding.”
– Mevr. de Wilde, Basisschool