Binnenactiviteiten

Workshop Piemel pimpen

10 - 20 personen
€ 27,50 p.p.
21+ personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Workshop Piemel pimpen Kampen

We hoeven natuurlijk niet te vertellen dat er veel gelachen wordt tijdens de workshop piemel pimpen?! Het is 1 van de populairste workshops op dit moment als het gaat om een vrijgezellenfeestje. Bij binnenkomst staan de piemels al naakt op jullie te wachten, klaar om versierd te worden. Met lintjes, glitters, versieringen en verf kun je alle creativiteit kwijt en maak je wellicht jouw droompiemel.

De piemels maken we van gips en staan gedroogd en wel klaar zodat jullie enkel hoeven te focussen op het creatieve proces. Onder het genot van een bakje koffie of thee (iets sterkers mag ook maar laat het dan even weten) krijgen jullie ruim een uur de tijd om er iets moois van te maken. Uiteraard moeten ze even drogen en hebben jullie rustig de tijd om elkaars piemel te bewonderen. Daarna gaat deze natuurlijk lekker mee naar huis.

De workshop piemel pimpen staat stijf van hilariteit, daar zorgen onze cursisten vaak zelf wel voor. Durven jullie het aan? De workshop is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeestje maar kan natuurlijk ook met collega’s tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje, lekker ongemakkelijk ;).

Wil je liever aan de slag met het pimpen van een vagina? Geef het aan ons door want hiervoor hebben we een gipsen vaginategeltje.

Vragen over de Workshop Piemel pimpen Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de workshop piemel pimpen.

Workshop Piemel pimpen Kampen in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1 uur 15
  • Aantal personen: vanaf 10 personen
  • Inclusief: BTW, materialen, deskundige begeleiding
  • Ook op eigen locatie mogelijk
  • Afhankelijk van de locatie kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn