Binnenactiviteiten

Pubquiz

15 - 25 personen
€ 17,50 p.p.
25+ personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Pubquiz in Kampen

Ben je een enorme liefhebber van quizzen en kennisspellen? En is je algemene kennis goed op orde? Dan is de op maat gemaakte pubquiz in Kampen zeker iets voor jou! Of het een geslaagde avond zal worden hangt natuurlijk ook af van de rest van jouw team. Want één ding is zeker: goed teamwork is essentieel.
Tijdens de quiz worden jullie verdeeld in teams van ongeveer 5-7 personen waardoor de onderlinge strijd goed wordt aangewakkerd. De quiz is opgebouwd uit meerdere spelonderdelen waarbij er o.a. geluidsfragmenten, algemene kennisvragen en grappige durf- en doe-opdrachten aan bod komen. Daarnaast zullen we een aantal vraagstukken voorleggen die wat serieuzer van aard zijn en waar echt iets van te leren valt. Maar er zullen ook gekke vragen voorbij komen waarvan je niet eens wist dat je het antwoord wilde weten. Welk team zal er met de winst en eeuwige roem naar huis gaan?

Op verzoek kunnen we de Pubquiz uitbreiden met bijvoorbeeld een blindproeverij van wijn- en/of bier. Het is ontzettend leuk om te zien wanneer bijvoorbeeld iemand 100% denkt te weten welk bier hij of zij drinkt, en dit dan een budgetbier blijkt te zijn. Alleen de echte kenners blijven dan over… maar dat valt dan juist zo tegen.

Voor de locatie kunnen we gebruik maken van een door jullie geselecteerde horecagelegenheid of bedrijfsruimte. Een andere mogelijkheid is dat we een voorstel maken waarbij we ook de locatie en de catering verzorgen.

Vragen over de Pubquiz in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze oergezellige quiz.

Pubquiz in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 – 2 uur
  • Aantal personen: vanaf 15 tot 100+ personen
  • Inclusief: BTW, enthousiaste begeleiding, prijsje voor winnend team
  • Exclusief: eventuele kosten locatie en/of catering
  • Locatie: op verzoek, waaronder uw eigen locatie

Klanten over onze Pubquiz:
“We hebben vandaag de evaluatie gehouden van de veiligheidsdag. Iedereen was erg lovend over jullie bijdrage met de op maat gemaakte Pubquiz, Kamperuitjes!”
– VBI Kampen, teambuilding op locatie

“Leuke pubquiz gehad bij Abdij1472 met m’n collega’s. Erik van KamperUitjes maakt er echt wat leuks van en speelt leuk in op wat er gebeurt. Aanrader!”
– Rabobank Zwolle, mevrouw Vlaskamp